Υπηρεσίες διαδανεισμού (μη διαθέσιμες προς το παρόν)

Η Βιβλιοθήκη δεν παρέχει προσωρινά υπηρεσίες διαδανεισμού. Μελετάται η ένταξη της Βιβλιοθήκης σε δίκτυα διαδανεισμού βιβλιοθηκών στο προσεχές μέλλον.

Ταχυδρομική αποστολή φωτοτυπημένου υλικού

 Η Βιβλιοθήκη μπορεί να αποστέλλει σε απομακρυσμένους χρήστες που δεν έχουν τη δυνατότητα επίσκεψης στο φυσικό της χώρο, σε περιορισμένες ποσότητες , φωτοτυπημένο υλικό από τις συλλογές της.

Για το υλικό που μπορεί να φωτοτυπηθεί ισχύουν οι γενικοί κανόνες φωτοτύπησης υλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Βιβλιοθήκη, με συγκεκριμένο αίτημα (συγκεκριμένο άρθρο ή σελίδες βιβλίου). Οι φωτοτυπίες αποστέλλονται επί αντικαταβολή με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών, εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα τέλη της αποστολής βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.

Για τις ταχυδρομικές αποστολές σε χώρες του εξωτερικού, όπου δεν παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής, το αντίτιμο των φωτοτυπιών και των τελών αποστολής (απλό ταχυδρομείο) πρέπει να προκαταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό της Βιβλιοθήκης, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με το λογιστήριο (26710-22583 κ. Κάτε Αντωνέλου).

Για πολύ μικρό αριθμό (1-5 σελίδες) φωτοτυπιών, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένα σχολεία είναι δυνατή η αποστολή σελίδων Α4 μέσω φαξ, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση
Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολίου
Ηλία Ζερβού 12
281 00 Αργοστόλι Κεφαλονιάς

Τηλέφωνα
26710-28221
26710-22583

Φαξ
26710-22583

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
mail@vivl-argost.kef.sch.gr